dyktio, kamera, IP kamera, napelem, napelemes megfigyelő, napelemes kamera, Az oldal tetejére
Ajánlatkérés Kapcsolat Oldaltérkép

Ajánlások

feltöltés alatt

feltöltés alatt

 Feltöltés alatt....

Kezdő oldal » Szolgáltatások

Szolgáltatások

KAMERARENDSZEREK

Dyktio Kft. fő célkitűzése a hálózati technológiára épülő IP kamera rendszerek telepítése. Meg vagyunk győződve róla, hogy ezé a technológiáé a jövő. Egyszerűbben telepíthető, könnyebben használható rendszerekről van szó, ráadásul lényegesen jobb minőségű felvételeket kínálnak, mint analóg elődeik.

Természetesen vannak helyszínek, ahol az analóg kamera rendszer a megoldás, de ez főleg akkor fordul elő, ha meglévő rendszert kell kiegészíteni újabb kamerával, vagy annyira egyszerű megoldásról van szó, hogy gazdaságtalan lenne IP kamera rendszer kialakítása. 

riasztórendszerek

Jobb elnevezés a behatolásjelző rendszer, de a köznyelvben nem ez terjedt el. Pedig gyakran nem is riasztanak, mert nem feltétlenül látszanak - gondoljunk pl. a bankok taposóként működő pánikjelzésére.

A fejezetben meg kell jegyeznünk, hogy betörésvédelem esetén a legfontosabb elem a mechanikus védelem, hiszen egy lötyögő raktárajtó feleslegessé teszi a teljes telepítést...

Ami szintén fontos, és nélküle szinte értelmetlen a riasztó beszerelése, az átjelzés. Nagyon kevés esély van arra, hogy egy megszólaló sziréna felkeltse a tettvágyat a járókelőkben. Ami biztos, hogy a kivonulószolgálat megkapja a betörésjelzést, és azonnal a helyszínre mennek. Fontos dolog, hogy éjjel-nappal egy diszpécser szolgálat felügyelje a riasztó rendszert. Sokan nem tudják, hogy ennek segítségével a rendszer működésképessége is felügyelve van, hiszen a rendszer erről is jelentést küld naponta.

Beléptetőrendszerek

Minden olyan cégnek irodának ajánljuk, ahol a munkaidő nyilvántartására, vagy a különböző helyiségekbe való bejutás korlátozására van szükség. Szükségtelenné teszi a kulcsok használatát, és ha elveszítjük vagy megválunk egy alkalmazottól, nem kell zárat cserélnünk, egyszerűen csak letiltjuk a kártyát.

Különböző tudásszintű rendszerek léteznek. A legegyszerűbbek csak felismerik a nyitáshoz alkalmas kártyákat, és működtetnek egy zárat. Egy kártyát természetesen több olvasóhoz is hozzá rendelhetünk, így egy kártyát kell csak magunknál tartanunk.

A jobb rendszerek kártyaolvasói már egy felügyeleti állomásra vannak kötve, időben is tudjuk szabályozni az egyes kártyák bejutását, valamint a rendszer elmenti ki mikor melyik ajtót használta.

A Paxton által gyártott rendszer interneten keresztül is felügyelhető és konfigurálható. Ez akkor lehet fontos, ha egy központi irányítású cégnél a telephelyeken lévő munkatársakra nem akarjuk rábízni a bejutáshoz szükséges jogosultságok kiadását, megvonását.

 Még egy érdekes funkció a Paxton-tól. Sok alkalmazottat foglalkoztató irodaházaknál, gyáraknál hasznos lehet, ha egy hálózati pontot telepítünk a kiürítés esetére megjelölt helyszínre. Ebben az esetben egy laptop segítségével meg tudjuk nézni, hogy az épületben még kik tartózkodnak, és azt is, hogy melyik helyiségben. Egy esetleges tűz esetén, ez nagy segítség lehet a helyszínre érkező tűzoltóknak.
 

Őrjárat ellenőrző

Egy terméket kínálunk ebben a kategóriában, a magyar Checkingsystem-et.

Az élőerős őrzésnél fontos az őrzést ellátóknak és a megrendelőnek is, hogy minden kétséget kizáróan ellenőrizhető legyen az őrök körútjának ellenőrzése. A rendszer segítségével táblázatos formában, naponta, e-mailben kap tájékoztatást minden érdekelt az őrjárat egyes pontjain való áthaladásról vagy ennek elmulasztásáról.

Képek az oldalon (GALÉRIA)

Axis M10 széria
Axis M10 széria
Axis M1311
Axis M1311
Axis M1114
Axis M1114
Axis P1311
Axis P1311
Axis P1344
Axis P1344
Dyktio Hálózatépító és informatikai Kft. - © 2007 Minden jog fentartva!
9061 Vámosszabadi, Temető utca 26. - Tel:06 70/608-5772 - info@dyktio.hu