Az oldal tetejére
Ajánlatkérés Kapcsolat Oldaltérkép

Ajánlások

feltöltés alatt

feltöltés alatt

 Feltöltés alatt....

Kezdő oldal » Kamerás megfigyelő rendszerek  » Eszközök  » Riasztórendszerek

Riasztórendszerek

A riasztórendszerek a legalapvetőbb védelmet biztosítják.

Szakembereink a helyszíni szemle során megvizsgálják, hogy mely pontokon próbálhatnak behatolni illetéktelenek, és hogy ezeknek a behatolásoknak az észleléséhez hová kell érzékelőket elhelyezni. Ezek az érzékelők különbözőek lehetnek: nyitás-, mozgás-, üvegtörés-, füstérzékelők.

A riasztóberendezések a szirénás jelzésen kívül még több hasznos szolgáltatással rendelkeznek. Ilyen a telefonos értesítés, vagy a programozható kimenet, melyek újabb lehetőségeket adnak a kreatív felhasználáshoz.

A telefonos eseményjelző legfontosabb szerepe: a riasztás jelentése. Emellett azonban sok fontos dolgot jelenthet telefonunkra (vagy egy diszpécserközpontnak) a riasztóközpont.

Egy egyszerű példa: a helyes kóddal való nyitásról is kérhet jelentést, így egy üzlet tulajdonosa ellenőrizni tudja, hogy az alkalmazott mikor nyitotta az üzletet. Egy másik példa: beállítható, hogy várhatóan milyen időpontban kell élesítve lennie a rendszernek, és kérhet arról jelentést, ha ez elmaradt. Tehát a bolti példára visszatérve: ha 6 órakor van a nyitva tartás vége, és az alkalmazott nem élesíti a rendszert adott időn belül, akkor ön telefonjára erről jelzést kap.

A legbiztosabb persze, ha a riasztás olyan helyre jut el, ahol segítség is várható. Erre egy elfogószolgálat diszpécsere a legmegfelelőbb. Ön eldönti, hogy mely eseményekről kapjon értesítést a diszpécser, és mely eseményekről saját maga.

A diszpécser a riasztóközpont jelentése alapján, ha szükség van rá, azonnal a helyszínre küldi a szolgálatot ellátó kollégáit, így a tulajdona éjjel-nappal biztonságban van.

Amennyiben nincs az ingatlannak telefonvonala, vagy a telefon meghibásodása (a vezeték elvágása) esetén a küldendő értesítések célba juttatására GSM-átjelzőt alkalmazhatunk.

Dyktio Hálózatépító és informatikai Kft. - © 2007 Minden jog fentartva!
9061 Vámosszabadi, Temető utca 26. - Tel:06 70/608-5772 - info@dyktio.hu